Leefkeuken vol met sfeer

De fronten, met groeven die karakter toevoegen, zijn vervaardigd uit eiken dikfineer, terwijl de zijwanden een frisse witte afwerking dragen. Deze harmonieuze combinatie van materialen creëert niet alleen een tastbare textuur maar ook een tijdloze uitstraling, perfect passend bij de beleving van een echte leefkeuken. Het donkere composieten werkblad werkt als het centrale element van de keuken. Visueel aantrekkelijk en tegelijkertijd duurzaam en praktisch, biedt dit werkblad niet alleen stijl maar ook functionaliteit, waardoor het de essentie van de sfeervolle keuken vastlegt.

Stoere zwarte grepen voegen karakter toe aan de ruimte en brengen een eigentijdse touch in het ontwerp. Meer dan alleen functionele details, dragen deze grepen bij aan de krachtige uitstraling van de keuken. Uitgerust met een Quooker voor direct kokend water en luxe apparatuur, is De Koning Veen een symfonie van hoogwaardige prestaties en stijlvol design. Elk apparaat is zorgvuldig gekozen om comfort en esthetiek te verweven in deze keuken omgeving.

Luxe leefkeuken

Eiken dikfineer fronten
Super sfeervol
Kwalitatief & professioneel

Kwalitatief & professioneel

Dimar is een gepassioneerde vakman, hij verstaat z'n vak en weet wat hem te doen staat! Gedreven, enthousiast en erg professioneel. Of het nu gaat om eerlijk advies of het daadwerkelijk realiseren van een opdracht. Hij zegt waar het op staat en geeft het juiste advies wat nodig is. Kortom, een aanbeveling voor iedereen!
Jan Janssen
's-Hertogenbosch

Klaar om te genieten van interieur met persoonlijkheid?

Plan een adviesafspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram