Leefkeuken vol met sfeer

De fronten, met groeven die karakter toevoegen, zijn vervaardigd uit eiken dikfineer, terwijl de zijwanden een frisse witte afwerking dragen. Deze harmonieuze combinatie van materialen creëert niet alleen een tastbare textuur maar ook een tijdloze uitstraling, perfect passend bij de beleving van een echte leefkeuken. Het donkere composieten werkblad werkt als het centrale element van de keuken. Visueel aantrekkelijk en tegelijkertijd duurzaam en praktisch, biedt dit werkblad niet alleen stijl maar ook functionaliteit, waardoor het de essentie van de sfeervolle keuken vastlegt.

Stoere zwarte grepen voegen karakter toe aan de ruimte en brengen een eigentijdse touch in het ontwerp. Meer dan alleen functionele details, dragen deze grepen bij aan de krachtige uitstraling van de keuken. Uitgerust met een Quooker voor direct kokend water en luxe apparatuur, is De Koning Veen een symfonie van hoogwaardige prestaties en stijlvol design. Elk apparaat is zorgvuldig gekozen om comfort en esthetiek te verweven in deze keuken omgeving.

Luxe leefkeuken

Eiken dikfineer fronten
Super sfeervol
Waardig vakman!

Waardig vakman!

Enthousiaste jonge vent met prachtige ideeën en een waardig vakman. Heeft voor- en samen met ons een keuken ontworpen en gemaakt van de hoogste kwaliteit en uitstraling. Wij hebben er iedere dag plezier van en krijgen van iedereen complimenten. Het is een echte leefkeuken geworden, waarin we eten, koken en met 10 barstoelen kunnen borrelen. Ook de nazorg als zeer prettig ervaren. Bijvoorbeeld het na stellen van lades komt Dimar zonder problemen doen. Wij kunnen aan iedereen die een persoonlijke en exclusieve keuken wil, Dimar van harte aanbevelen. Fronten van eiken gemaakt van oude schuren uit Zwitserland, verlichting in de lades, luxe apparatuur van Bosch Black, Bora en Samsung. Een prachtige boomstamtafel aan het zwart granieten kookeiland. Een plaatje!

Mocht je een kijkje willen nemen, neem gerust contact met hem op voor een bezichtiging. Zie ook de foto’s op de website.

Familie Versluis
Hoogblokland

Klaar om te genieten van interieur met persoonlijkheid?

Plan een adviesafspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram