Vakkundig maatwerk speciaal voor uw ruimte

Het vinden van de perfecte keuken, meubel of interieur kan een uitdagende taak zijn. Met een overvloed aan aanbod op de markt, is het lastig om iets te vinden dat echt past bij uw unieke stijl en woning.
Wij geloven dat uw interieur een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid en levensstijl. De een houdt van kleurrijk en praktisch, terwijl de ander gaat voor neutraal en abstract. Daarom bieden wij maatwerk oplossingen die speciaal voor u worden gemaakt en perfect in uw ruimte passen.

Alles wordt vooraf op locatie grondig ingemeten, zodat het tot op de millimeter nauwkeurig is. Dit is niet alleen handig, maar ook super mooi! Gedurende het hele proces denken we actief met u mee en bieden advies waar nodig. Of u nu op zoek bent naar een prachtig meubelstuk, een functionele keuken of een complete interieurinrichting, wij kunnen u helpen.
Aanpak

Onze werkwijze

Stap 01

Wensen bespreken

We starten met een telefonisch gesprek, waarin we uw ideeën en wensen bespreken. Vervolgens kom ik langs op locatie. Daar nemen we de tijd om de ruimte te bekijken, de mogelijkheden te bespreken en uw ruimte in te meten.
Stap 02

Uniek design en offerte

Aan de hand van de besproken wensen maken wij een uniek design voor uw ruimte. Samen fine-tunen we deze tot de perfecte match. U ontvangt een uitgebreide offerte en na akkoord plannen we het project in!
Stap 03

Productie en montage

Uw interieur wordt met de hand gemaakt in onze werkplaats. Alles wordt tot in de puntjes maatwerk gebouwd door onze vakkundige interieurmakers. U bent van harte welkom om tijdens het proces te komen kijken. Vervolgens installeren wij uw nieuwe product secuur op locatie. Uw ruimte wordt schoon en netjes opgeleverd.
Bedrijfsshoot-Pelle-Interieurbouw

Kies je voor Pelle Interieurbouw,
dan kies je voor Dimar.

U wordt altijd snel en vakkundig geholpen. Na uw aanvraag kom ik persoonlijk bij u langs. Samen kijken we naar de wensen en mogelijkheden. Ook worden de functionaliteit, kwaliteit en stijl uitgebreid besproken. Hierdoor heeft u zelf volledige inspraak op het unieke eindproduct.
Plan een adviesafspraak

Wat onze klanten zeggen

Waardig vakman!

Enthousiaste jonge vent met prachtige ideeën en een waardig vakman. Heeft voor- en samen met ons een keuken ontworpen en gemaakt van de hoogste kwaliteit en uitstraling. Wij hebben er iedere dag plezier van en krijgen van iedereen complimenten. Het is een echte leefkeuken geworden, waarin we eten, koken en met 10 barstoelen kunnen borrelen. Ook de nazorg als zeer prettig ervaren. Bijvoorbeeld het na stellen van lades komt Dimar zonder problemen doen. Wij kunnen aan iedereen die een persoonlijke en exclusieve keuken wil, Dimar van harte aanbevelen. Fronten van eiken gemaakt van oude schuren uit Zwitserland, verlichting in de lades, luxe apparatuur van Bosch Black, Bora en Samsung. Een prachtige boomstamtafel aan het zwart granieten kookeiland. Een plaatje!

Mocht je een kijkje willen nemen, neem gerust contact met hem op voor een bezichtiging. Zie ook de foto’s op de website.
Familie Versluis
Hoogblokland

Klaar om te genieten van interieur met persoonlijkheid?

Plan een adviesafspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram