FAQ

Bij ons draait alles om duidelijkheid en transparantie. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor u verzameld en beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Vragen worden gemiddeld binnen 1 werkdag beantwoord.
Keukens
Maatwerk
Installatie
Algemeen

Keukens

De kosten van een maatwerk keuken zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de grootte, de materialen en de gewenste apparatuur. Dit speelt allemaal een rol in het berekenen van de prijs. We bieden een gepersonaliseerde offerte aan op basis van uw specifieke wensen en behoeften.

Erachter komen wat het voor u zal gaan kosten? Plan een adviesafspraak in en bespreek uw wensen.
Ja, we leveren ook apparatuur. Onze dienstverlening omvat niet alleen op maat gemaakte meubels, maar ook de levering van hoogwaardige apparatuur, zoals Bosch, Siemens en Neff, om de functionaliteit en esthetiek van uw ruimte aan te vullen. Of het nu gaat om een koelkast, kookplaat of oven, we streven ernaar om uw ruimte te voorzien van alles wat nodig is voor een volledig afgewerkte en gepersonaliseerde uitstraling.

Wilt u liever zelf apparatuur aanschaffen? Dit is mogelijk in overleg.
Dimar komt altijd langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Op basis van deze afspraak informeren wij u over wat er wel en niet kan.

Maatwerk

Al onze producten worden volledig met de hand gemaakt in onze werkplaats. Op die manier past het precies in uw ruimte.
Ja, absoluut! We geloven in een samenwerking waarin uw persoonlijke smaak en voorkeuren voorop staan. Tijdens onze adviesgesprekken adviseren we u graag over de diverse mogelijkheden en de beste opties die passen bij uw stijl en behoeften. Of het nu gaat om materialen, kleuren of ontwerpelementen, we streven ernaar om uw visie tot leven te brengen.

Installatie

Wij installeren alle producten zelf, zodat u verzekerd bent van een naadloze en professionele afwerking. Ons toegewijde installatieteam zorgt ervoor dat elk stuk met de grootste precisie wordt geplaatst, zodat het perfect aansluit op uw ruimte.
Ja, na onze adviesafspraak op locatie ontvangt u een ontwerp. Na het bespreken van uw wensen en het bekijken van de ruimte, werken we een ontwerp uit dat aansluit op uw visie. Dit sturen we u naar toe, zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe uw gepersonaliseerde interieur eruit zal zien. Uiteraard staan we open voor eventuele aanpassingen om ervoor te zorgen dat het ontwerp volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Algemeen

We leggen u graag meer uit over onze werkwijze op deze pagina.

De levertijd varieert per project en is volledig afhankelijk van de unieke details die u voor ogen heeft. Tijdens onze adviesafspraak informeren we u nauwkeurig over de verwachte levertijd, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Over het algemeen varieert de levertijd gemiddeld tussen 10-12 weken.

We werken met een klein, ervaren team waardoor we snel vol zitten, maar zeker ook flexibel zijn.
Dit is niet altijd het geval! Al onze producten worden met de hand gemaakt waardoor er geen sprake is van seriewerk. Hierdoor denken mensen snel dat het duurder zal zijn. Uit ervaring blijkt dat onze keukens vaak kunnen concurreren tegen prijzen van een standaard keuken uit hoger segment.
Wanneer Dimar bij u langs is geweest en u samen tot het eindontwerp bent gekomen, kunt u de offerte verwachten.

Een offerte van Pelle Interieurbouw is volledig gepersonaliseerd en super overzichtelijk. In de offerte staat met tekeningen aangegeven hoe de opstelling van de keuken is, waar bijvoorbeeld lades en apparatuur worden geplaatst, welke materialen er worden toegepast en natuurlijk wat uw keuken gaat kosten. Wij werken met totaalprijzen!
Zeker, wij kunnen keuken en meubels in allerlei stijlen maken. Doordat al onze producten handgemaakt zijn is alles mogelijk. We bespreken uw stijl en wensen tijdens het adviesgesprek.

Klaar om te genieten van interieur met persoonlijkheid?

Plan een adviesafspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram