Een rustieke sfeer met eikenfineer

De achterwand en bar, omhuld in eikenfineer, maken deze keuken uniek en de ideale plek om met vrienden en familie te zijn. Dit creëert een rustieke elegantie met een warme en tijdloze sfeer.

Bij dit project heeft de klant gekozen voor fronten, zijwanden en een keukenblad van Fenix Matt. Dit geeft niet alleen een samenhangende look, maar is ook praktisch in dagelijks onderhoud. Ook de greeplijsten zijn matt zwart wat perfect aansluit bij de rest van de keuken. De keuken wordt afgemaakt met hoogwaardige Bosch-apparatuur en een Bora kookplaat met ingebouwde afzuiging. Kortom, een luxe en moderne keuken voor de hele familie.

Luxe eikenfineer

Hoogwaardige apparatuur
Matt zwart
Super service & vakmanschap

Super service & vakmanschap

Tav onze keuken kan ik niet anders zeggen dan dat we er nog elke dag blij mee zijn en de foto's op jouw site onderschrijven nog een keer in wat voor mooie keuken we hebben waar we elke dag heerlijk in en om leven. De door jouw geleverde keuken heeft zo veel meerwaarde voor ons huis en voor de manier waarop we leven dat we blij zijn om met jou dit te hebben mogen doen.

Je hebt op een geweldige manier meegedacht en had vaak aan een paar woorden genoeg om onze wensen te begrijpen en om te zetten naar een oplossing. Geen moeite was je te veel om ons te helpen, flexibel in de timing en als er iets was dan stond je gelijk klaar om te helpen. Jouw service en vakmanschap hebben wij als super ervaren en we zouden je zonder twijfel aanbevelen aan derden!

Familie Koek
Gorinchem

Klaar om te genieten van interieur met persoonlijkheid?

Plan een adviesafspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram