Een rustieke sfeer met eikenfineer

De achterwand en bar, omhuld in eikenfineer, maken deze keuken uniek en de ideale plek om met vrienden en familie te zijn. Dit creëert een rustieke elegantie met een warme en tijdloze sfeer.

Bij dit project heeft de klant gekozen voor fronten, zijwanden en een keukenblad van Fenix Matt. Dit geeft niet alleen een samenhangende look, maar is ook praktisch in dagelijks onderhoud. Ook de greeplijsten zijn matt zwart wat perfect aansluit bij de rest van de keuken. De keuken wordt afgemaakt met hoogwaardige Bosch-apparatuur en een Bora kookplaat met ingebouwde afzuiging. Kortom, een luxe en moderne keuken voor de hele familie.

Luxe eikenfineer

Hoogwaardige apparatuur
Matt zwart
Kwalitatief & professioneel

Kwalitatief & professioneel

Dimar is een gepassioneerde vakman, hij verstaat z'n vak en weet wat hem te doen staat! Gedreven, enthousiast en erg professioneel. Of het nu gaat om eerlijk advies of het daadwerkelijk realiseren van een opdracht. Hij zegt waar het op staat en geeft het juiste advies wat nodig is. Kortom, een aanbeveling voor iedereen!
Jan Janssen
's-Hertogenbosch

Klaar om te genieten van interieur met persoonlijkheid?

Plan een adviesafspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram