Het hart van het huis

De natuurlijke uitstraling van het eikenfineer op het eiland contrasteert prachtig met de matzwarte afwerking van de kastenwand, wat een eigentijdse en elegante dynamiek creëert. 

Het donkere composieten werkblad voegt niet alleen een visueel statement toe, maar belichaamt ook duurzaamheid en praktische functionaliteit. Ontworpen om dagelijks gebruik te weerstaan, voegt het een vleugje moderniteit toe aan de keuken. De keuze voor subtiele grepen op de kastenwand zorgt voor een strak en modern design, terwijl het eiland greeploos is, wat een naadloze en minimalistische uitstraling creëert. Dit doordachte ontwerp sluit naadloos aan bij eigentijdse trends. Koek Woudrichem is voorzien van een Quooker met flexslang voor direct kokend water en luxe Siemens apparatuur, wat niet alleen bijdraagt aan gebruiksgemak maar ook aan een hoogwaardige keukenervaring. Elk apparaat is zorgvuldig gekozen voor kwaliteit en geavanceerde functionaliteit.

Eikenfineer eiland

Hart van het huis
Modern en strak ontwerp
Kwalitatief & professioneel

Kwalitatief & professioneel

Dimar is een gepassioneerde vakman, hij verstaat z'n vak en weet wat hem te doen staat! Gedreven, enthousiast en erg professioneel. Of het nu gaat om eerlijk advies of het daadwerkelijk realiseren van een opdracht. Hij zegt waar het op staat en geeft het juiste advies wat nodig is. Kortom, een aanbeveling voor iedereen!
Jan Janssen
's-Hertogenbosch

Klaar om te genieten van interieur met persoonlijkheid?

Plan een adviesafspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram