Het hart van het huis

De natuurlijke uitstraling van het eikenfineer op het eiland contrasteert prachtig met de matzwarte afwerking van de kastenwand, wat een eigentijdse en elegante dynamiek creëert. 

Het donkere composieten werkblad voegt niet alleen een visueel statement toe, maar belichaamt ook duurzaamheid en praktische functionaliteit. Ontworpen om dagelijks gebruik te weerstaan, voegt het een vleugje moderniteit toe aan de keuken. De keuze voor subtiele grepen op de kastenwand zorgt voor een strak en modern design, terwijl het eiland greeploos is, wat een naadloze en minimalistische uitstraling creëert. Dit doordachte ontwerp sluit naadloos aan bij eigentijdse trends. Koek Woudrichem is voorzien van een Quooker met flexslang voor direct kokend water en luxe Siemens apparatuur, wat niet alleen bijdraagt aan gebruiksgemak maar ook aan een hoogwaardige keukenervaring. Elk apparaat is zorgvuldig gekozen voor kwaliteit en geavanceerde functionaliteit.

Eikenfineer eiland

Hart van het huis
Modern en strak ontwerp
Waardig vakman!

Waardig vakman!

Enthousiaste jonge vent met prachtige ideeën en een waardig vakman. Heeft voor- en samen met ons een keuken ontworpen en gemaakt van de hoogste kwaliteit en uitstraling. Wij hebben er iedere dag plezier van en krijgen van iedereen complimenten. Het is een echte leefkeuken geworden, waarin we eten, koken en met 10 barstoelen kunnen borrelen. Ook de nazorg als zeer prettig ervaren. Bijvoorbeeld het na stellen van lades komt Dimar zonder problemen doen. Wij kunnen aan iedereen die een persoonlijke en exclusieve keuken wil, Dimar van harte aanbevelen. Fronten van eiken gemaakt van oude schuren uit Zwitserland, verlichting in de lades, luxe apparatuur van Bosch Black, Bora en Samsung. Een prachtige boomstamtafel aan het zwart granieten kookeiland. Een plaatje!

Mocht je een kijkje willen nemen, neem gerust contact met hem op voor een bezichtiging. Zie ook de foto’s op de website.

Familie Versluis
Hoogblokland

Klaar om te genieten van interieur met persoonlijkheid?

Plan een adviesafspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram