Tijdloos industrieel met warme ambiance

De fronten en zijwanden, gehuld in een verfijnde matte steel look, geven Lievaart Rijswijk een eigentijdse uitstraling met strakke lijnen en subtiele texturen. Het keramische betonlook riverwashed keukenblad voegt niet alleen sfeer toe, maar ook een stoere, eigentijdse touch.

De greeplijsten, in een stoere zwarte look, zijn doordacht geplaatst, waarbij functionaliteit en design naadloos samenkomen. Matt zwarte accenten, zoals de kraan, wasbak en wijnkoelkast, voegen een vleugje luxe toe en zorgen voor een perfecte eenheid in het ontwerp.

Massief eiken barblad

Stoere industriële look
Eigentijdse uitstraling
Waardig vakman!

Waardig vakman!

Enthousiaste jonge vent met prachtige ideeën en een waardig vakman. Heeft voor- en samen met ons een keuken ontworpen en gemaakt van de hoogste kwaliteit en uitstraling. Wij hebben er iedere dag plezier van en krijgen van iedereen complimenten. Het is een echte leefkeuken geworden, waarin we eten, koken en met 10 barstoelen kunnen borrelen. Ook de nazorg als zeer prettig ervaren. Bijvoorbeeld het na stellen van lades komt Dimar zonder problemen doen. Wij kunnen aan iedereen die een persoonlijke en exclusieve keuken wil, Dimar van harte aanbevelen. Fronten van eiken gemaakt van oude schuren uit Zwitserland, verlichting in de lades, luxe apparatuur van Bosch Black, Bora en Samsung. Een prachtige boomstamtafel aan het zwart granieten kookeiland. Een plaatje!

Mocht je een kijkje willen nemen, neem gerust contact met hem op voor een bezichtiging. Zie ook de foto’s op de website.

Familie Versluis
Hoogblokland

Klaar om te genieten van interieur met persoonlijkheid?

Plan een adviesafspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram