Leefkeuken met persoonlijk karakter

De fronten en zijwanden zijn vervaardigd uit eikenfineer, gebeitst in een warme kleur naar keuze. Dit geeft de keuken een authentieke uitstraling en creëert een uitnodigende ambiance. Het composieten keukenblad met onderbouw spoelbak voegt een modern element toe, met duurzaamheid en functionaliteit als basis.

De massief eiken grepen vormen een subtiele maar elegante toevoeging, die niet alleen tactiele dimensie bieden, maar ook perfect harmoniëren met het eikenfineer. In deze keuken draait alles om details die het karakter versterken.

Scherff Waardhuizen is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder een Quooker voor direct kokend water en luxe Siemens apparatuur. Elk apparaat draagt bij aan de efficiënte functionaliteit van de keuken, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan een eigentijdse uitstraling.

Samenwerking met Angela Scherff

Massief eiken fronten en grepen
Luxe Siemens apparatuur
Waardig vakman!

Waardig vakman!

Enthousiaste jonge vent met prachtige ideeën en een waardig vakman. Heeft voor- en samen met ons een keuken ontworpen en gemaakt van de hoogste kwaliteit en uitstraling. Wij hebben er iedere dag plezier van en krijgen van iedereen complimenten. Het is een echte leefkeuken geworden, waarin we eten, koken en met 10 barstoelen kunnen borrelen. Ook de nazorg als zeer prettig ervaren. Bijvoorbeeld het na stellen van lades komt Dimar zonder problemen doen. Wij kunnen aan iedereen die een persoonlijke en exclusieve keuken wil, Dimar van harte aanbevelen. Fronten van eiken gemaakt van oude schuren uit Zwitserland, verlichting in de lades, luxe apparatuur van Bosch Black, Bora en Samsung. Een prachtige boomstamtafel aan het zwart granieten kookeiland. Een plaatje!

Mocht je een kijkje willen nemen, neem gerust contact met hem op voor een bezichtiging. Zie ook de foto’s op de website.

Familie Versluis
Hoogblokland

Klaar om te genieten van interieur met persoonlijkheid?

Plan een adviesafspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram