Leefkeuken met persoonlijk karakter

De fronten en zijwanden zijn vervaardigd uit eikenfineer, gebeitst in een warme kleur naar keuze. Dit geeft de keuken een authentieke uitstraling en creëert een uitnodigende ambiance. Het composieten keukenblad met onderbouw spoelbak voegt een modern element toe, met duurzaamheid en functionaliteit als basis.

De massief eiken grepen vormen een subtiele maar elegante toevoeging, die niet alleen tactiele dimensie bieden, maar ook perfect harmoniëren met het eikenfineer. In deze keuken draait alles om details die het karakter versterken.

Scherff Waardhuizen is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder een Quooker voor direct kokend water en luxe Siemens apparatuur. Elk apparaat draagt bij aan de efficiënte functionaliteit van de keuken, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan een eigentijdse uitstraling.

Samenwerking met Angela Scherff

Massief eiken fronten en grepen
Luxe Siemens apparatuur
Kwalitatief & professioneel

Kwalitatief & professioneel

Dimar is een gepassioneerde vakman, hij verstaat z'n vak en weet wat hem te doen staat! Gedreven, enthousiast en erg professioneel. Of het nu gaat om eerlijk advies of het daadwerkelijk realiseren van een opdracht. Hij zegt waar het op staat en geeft het juiste advies wat nodig is. Kortom, een aanbeveling voor iedereen!
Jan Janssen
's-Hertogenbosch

Klaar om te genieten van interieur met persoonlijkheid?

Plan een adviesafspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram