Keuken met warm karakter

De fronten van decorplaat met een warme houtlook geven Uithoven Almkerk een onderscheidend karakter. Deze worden in evenwicht gehouden door fris wit geschilderde zijwanden, wat resulteert in een harmonieuze combinatie van gezelligheid en eigentijdse finesse.

Het keramische marmerlook keukenblad voegt een vleugje elegantie toe en belichaamt een frisse uitstraling en praktische bruikbaarheid. Stoere zwarte grepen benadrukken de persoonlijkheid van Uithoven Almkerk en voegen een krachtige uitstraling toe. De geïntegreerde coffee corner met zwevende planken, uitgevoerd in hetzelfde materiaal als de keuken fronten, biedt niet alleen extra opbergruimte maar creëert ook een naadloze verbinding tussen keuken en gezellige koffiehoek. Een zwarte Quooker voegt niet alleen functionaliteit toe, maar ook een stijlvolle touch aan Uithoven Almkerk. De overige keukenapparatuur, zorgvuldig gekozen voor luxe en geavanceerde functionaliteit, maakt van deze keuken een ruimte voor complete keuken beleving.

Gezellige coffee corner

Warme stijl met frisse elementen
Zwevende planken
Kwalitatief & professioneel

Kwalitatief & professioneel

Dimar is een gepassioneerde vakman, hij verstaat z'n vak en weet wat hem te doen staat! Gedreven, enthousiast en erg professioneel. Of het nu gaat om eerlijk advies of het daadwerkelijk realiseren van een opdracht. Hij zegt waar het op staat en geeft het juiste advies wat nodig is. Kortom, een aanbeveling voor iedereen!
Jan Janssen
's-Hertogenbosch

Klaar om te genieten van interieur met persoonlijkheid?

Plan een adviesafspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram