Een uniek huis met warme keuken

In dit project hebben we zorgvuldig gekozen voor notenfineer voor zowel de fronten als zijwanden van de keuken. Dit resulteert niet alleen in een tijdloze uitstraling, maar voegt ook een warme uitstraling toe aan de ruimte die perfect past bij het karakter van het dijkhuis.

Het keramische keukenblad combineert moeiteloos modern design met praktisch nut. Het is een stevig materiaal dat tegen een stootje kan. Subtiele notenfineer greeplijsten benadrukken het strakke ontwerp, terwijl de apparatuur, waaronder een Quooker en hoogwaardige Bosch-apparatuur, de keuken afmaken. De Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging behoudt een open en strakke look.

Hoogwaardige apparatuur

Karaktervol ontwerp

Op maat gemaakt

Kwalitatief & professioneel

Kwalitatief & professioneel

Dimar is een gepassioneerde vakman, hij verstaat z'n vak en weet wat hem te doen staat! Gedreven, enthousiast en erg professioneel. Of het nu gaat om eerlijk advies of het daadwerkelijk realiseren van een opdracht. Hij zegt waar het op staat en geeft het juiste advies wat nodig is. Kortom, een aanbeveling voor iedereen!

Jan Janssen
's-Hertogenbosch

Klaar om te genieten van interieur met persoonlijkheid?

Plan een adviesafspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram