Een uniek huis met warme keuken

In dit project hebben we zorgvuldig gekozen voor notenfineer voor zowel de fronten als zijwanden van de keuken. Dit resulteert niet alleen in een tijdloze uitstraling, maar voegt ook een warme uitstraling toe aan de ruimte die perfect past bij het karakter van het dijkhuis.

Het keramische keukenblad combineert moeiteloos modern design met praktisch nut. Het is een stevig materiaal dat tegen een stootje kan. Subtiele notenfineer greeplijsten benadrukken het strakke ontwerp, terwijl de apparatuur, waaronder een Quooker en hoogwaardige Bosch-apparatuur, de keuken afmaken. De Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging behoudt een open en strakke look.

Hoogwaardige apparatuur

Karaktervol ontwerp

Op maat gemaakt

Prachtige, gezellige en smaakvolle keuken!

Prachtige, gezellige en smaakvolle keuken!

Ontzettend blij zijn we met onze droomkeuken die Pelle interieurbouw heeft gerealiseerd voor ons.

Wat we erg fijn vonden is de goede klik die we hadden met Dimar waardoor we al onze wensen konden uitspreken en hij met hele goede ideeën en tips kwam. Hij nam ook echt de tijd voor ons wat als heel prettig is ervaren.

We genieten nog dagelijks van de prachtige keuken als gezin en in de weekenden met vrienden rond het heerlijke eiland.

Wat we het allermooist aan de keuken vinden is echt het hele geheel, de mooie notenhouten fronts, het keramische keukenblad, het gezellige eiland ga zo maar door.

Dimar en zijn team hebben een prachtige, gezellige, smaakvolle keuken voor ons gecreëerd en ik zou iedereen Pelle interieurbouw aanraden voor het fijne contact, het meedenken, de hoge kwaliteit en het feit dat je samen met hun je droomkeuken kan creëren!

Familie Verschoor
Nieuwendijk

Klaar om te genieten van interieur met persoonlijkheid?

Plan een adviesafspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram