Groots genieten in stijl

Barnwood fronten en een granieten riverwashed blad geven de keuken een warme en karaktervolle uitstraling. Deze materialen vormen een unieke mix van robuustheid en verfijning.

De matzwarte grepen voegen een eigentijds accent toe aan het ontwerp en zorgen voor een harmonieuze verbinding tussen de gekozen materialen. De subtiele toevoeging van verlichting in de laden geeft de keuken ambiance en een luxe uitstraling. Luxe apparatuur, waaronder een Quooker, zeeppomp, Bora kookplaat, wijnkoeler, koffieapparaat en Amerikaanse koelkast, voegen een extra dimensie toe aan de sfeer van de keuken. Elk detail is zorgvuldig gekozen door de klant om de keukenervaring zo comfortabel mogelijk te maken.

XXL keuken

Luxe apparatuur
Boomstam bar
Waardig vakman!

Waardig vakman!

Enthousiaste jonge vent met prachtige ideeën en een waardig vakman. Heeft voor- en samen met ons een keuken ontworpen en gemaakt van de hoogste kwaliteit en uitstraling. Wij hebben er iedere dag plezier van en krijgen van iedereen complimenten. Het is een echte leefkeuken geworden, waarin we eten, koken en met 10 barstoelen kunnen borrelen. Ook de nazorg als zeer prettig ervaren. Bijvoorbeeld het na stellen van lades komt Dimar zonder problemen doen. Wij kunnen aan iedereen die een persoonlijke en exclusieve keuken wil, Dimar van harte aanbevelen. Fronten van eiken gemaakt van oude schuren uit Zwitserland, verlichting in de lades, luxe apparatuur van Bosch Black, Bora en Samsung. Een prachtige boomstamtafel aan het zwart granieten kookeiland. Een plaatje!

Mocht je een kijkje willen nemen, neem gerust contact met hem op voor een bezichtiging. Zie ook de foto’s op de website.

Familie Versluis
Hoogblokland

Klaar om te genieten van interieur met persoonlijkheid?

Plan een adviesafspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram