Groots genieten in stijl

Barnwood fronten en een granieten riverwashed blad geven de keuken een warme en karaktervolle uitstraling. Deze materialen vormen een unieke mix van robuustheid en verfijning.

De matzwarte grepen voegen een eigentijds accent toe aan het ontwerp en zorgen voor een harmonieuze verbinding tussen de gekozen materialen. De subtiele toevoeging van verlichting in de laden geeft de keuken ambiance en een luxe uitstraling. Luxe apparatuur, waaronder een Quooker, zeeppomp, Bora kookplaat, wijnkoeler, koffieapparaat en Amerikaanse koelkast, voegen een extra dimensie toe aan de sfeer van de keuken. Elk detail is zorgvuldig gekozen door de klant om de keukenervaring zo comfortabel mogelijk te maken.

XXL keuken

Luxe apparatuur
Boomstam bar
Kwalitatief & professioneel

Kwalitatief & professioneel

Dimar is een gepassioneerde vakman, hij verstaat z'n vak en weet wat hem te doen staat! Gedreven, enthousiast en erg professioneel. Of het nu gaat om eerlijk advies of het daadwerkelijk realiseren van een opdracht. Hij zegt waar het op staat en geeft het juiste advies wat nodig is. Kortom, een aanbeveling voor iedereen!
Jan Janssen
's-Hertogenbosch

Klaar om te genieten van interieur met persoonlijkheid?

Plan een adviesafspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram